Ψυχοθεραπεία

Καλωσορίσατε στην πλατφόρμα μας για ψυχοθεραπεία, έναν κόσμο ευαισθησίας και αυτοανακάλυψης όπου η ευεξία σας είναι η προτεραιότητά μας. Στη σημαντική αυτή πορεία προς την ψυχική υγεία και την ενδυνάμωση, σας προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες ψυχοθεραπείας.

Δραματοθεραπεία

Η δραματοθεραπεία είναι μια δημιουργική προσέγγιση που χρησιμοποιεί το θέατρο και την έκφραση μέσω του ρόλου για να ενισχύσει την αυτοεπίγνωση και να βοηθήσει στην αντιμετώπιση προσωπικών προκλήσεων. Οι συνεδρίες δραματοθεραπείας μας συνδυάζουν την έκφραση με τη θεραπευτική διαδικασία, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ενθάρρυνσης και
ενεργού συμμετοχής.

Τι περιλαμβάνει:

  1. Εκφραστική Δραστηριότητα: Οι συμμετέχοντες συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες, όπως κινήσεις, ρόλοι, και δραματικές σκηνές, με σκοπό να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

  2. Εξερεύνηση Ρόλων: Οι συνεδρίες συχνά περιλαμβάνουν την ανάληψη διάφορων ρόλων ή χαρακτήρων, προσφέροντας έτσι μια νέα προοπτική στα προβλήματα και τις καταστάσεις.

  3. Αυτοανακάλυψη: Η δραματοθεραπεία ενθαρρύνει την αυτοανακάλυψη και την εξέταση των προσωπικών συναισθημάτων και σκέψεων.

  4. Ομαδική Δυναμική: Συχνά διεξάγεται σε ομαδικό πλαίσιο, προσφέροντας τη δυνατότητα για αλληλεπίδραση και υποστήριξη από τους συμμετέχοντες.

  5. Αντιμετώπιση Προσωπικών Προκλήσεων: Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση και την επίλυση προσωπικών προκλήσεων, όπως άγχος, καταστάσεις κρίσης, και διαπροσωπικές σχέσεις.

Δοκίμασέ το!

Είναι η στιγμή να κάνετε το πρώτο βήμα προς την
ανακάλυψη του εαυτού σας μέσω της δραματοθεραπείας! Κλείστε τώρα τη θέση σας για να συμμετάσχετε στην επόμενη ομάδα δραματοθεραπείας.  Μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια δυναμική κοινότητα που στηρίζει την ανάπτυξη και τη θετική αλλαγή. Κλείστε τώρα τη θέση σας!

Επικοινώνησε μαζί μας!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Μπαρουξή 4

Περιστέρι Τ.Κ. 121-36

Ελλάδα

E-MAIL
ΤΗΛΕΦΩΝΟ