Σύμβουλοι Ζωής

Καλωσορίσατε στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας & Προσωπικής Ανάπτυξης "Cure n' Aim", όπου η αφοσιωμένη ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους Συμβούλους - Υπνοθεραπευτές και Ψυχοθεραπευτές. Με πάθος για τη ζωή και βαθύ σεβασμό προς τον άνθρωπο, η ομάδα μας δεσμεύεται να προσφέρει υποστήριξη και επαγγελματική φροντίδα με σκοπό την προαγωγή της ψυχικής υγείας και της προσωπικής ανάπτυξης. Μέσα από εξειδικευμένες υπηρεσίες μας, προσπαθούμε ενεργά να δώσουμε σε κάθε ατομικό πελάτη τη ζωή που του αξίζει, προωθώντας μια υγιή και ισορροπημένη ζωή. Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε στο ταξίδι σας προς την ευεξία και την εσωτερική αρμονία.

Ευτυχία Αργυροπούλου

MA / MSc / MBA   LIFE / BUSINESS COACH


Λατρεύω τη Ζωή, Αγαπώ τον Άνθρωπο και δεν μπορώ να ζήσω σε ένα περιβάλλον χωρίς Αισθητική!!! Πιστεύω στη Γνώση και βρίσκω συναρπαστικό το ταξίδι της μάθησης. Για αυτό και “ταξιδεύω” συχνά! 

Προσφάτως αποφοίτησα από την Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κατακτώντας Μεταπτυχικαό Τίτλο Σπουδών. Είμαι επίσης κάτοχος Οικονομικού Πτυχίου (Διοίκησης Επιχειρήσεων) και δύο Μεταπτυχιακών Τίτλων (Master of Business Admnistration - MBA στο Nottingham Trent University & Public Relations στο City College of London). 

Έχω εξερευνήσει επαγγελματικά αρκετούς και διαφορετικούς χώρους με ποικίλες ιδιότητες. Οικονομολόγος, Επικοινωνιολόγος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Διευθύντρια Marketing, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Επιχειρηματίας, Παραγωγός στο Θέατρο & στον Κινηματογράφο, Ηθοποιός, Σκηνοθέτης, Συγγραφέας, Εκπαιδευτής Ενηλίκων…όλα κομμάτια ενός ίδιου εαυτού και τα αγαπώ όλα!

Το ταξίδι της Προσωπικής μου Αυτοβελτίωσης ξεκίνησε κάπου στο 2002. Ήρθα σε επαφή με την Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία και την Συστημική Ψυχοθεραπεία ενώ ολοκλήρωσα 9ετή κύκλο Ψυχοδυναμικής Ψυχοθεραπείας (Ψυχανάλυση).  Διαθέτω τίτλο σπουδών Life Coaching από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ αποτελώ Ιδρυτικό Μέλος του Σωματείου Μουσικοθεραπείας για άτομα με Αλτσχάιμερ "ΞΑΚΟΥΣΤΗ", Ιδρυτικό μέλος και Αντοπρόεδρος του Διαδραστικού Επιστημονικού & Καλλιτεχνικού Κύκλου  "Δ.Ε.Κ.Κ. - Art Festival"  που προάγει τη θεραπευτική σημασία της τέχνης στην ψυχική υγεία.

Από το 2019 παραδίδω διαλέξεις σε νέους ανθρώπους & επιχειρηματίες διαφορετικών κλάδων, για το πως μπορούν να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν τη δική τους επιχείρηση ή ακόμα και πως μπορούν να πετύχουν ως εργαζόμενοι - στελέχη στον εργασιακό στίβο.


Κλείστε θέση για μια δωρεάν συνεδρία συμβουλευτικής και ελάτε να γνωριστούμε από κοντά!

Νικήτας Νομικός

ΒΙΟΘΥΜΙΚΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

 Κλινική Ύπνωση / NLP / Συμβουλευτική


Αποτελώ Τακτικό Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής καθώς και της European Association for Counseling

Η προσωπική μου διαδρομή στην εκπαιδευτική διαδικασία - σπουδές Ψυχικής Υγείας ξεκίνησε το 2009 και έχει ως εξής:

  • Εκπαίδευση NLP στο Ελληνικό Ίδρυμα Νευρο-γλωσσολογικού Πραγραμματισμού & Συστημικών Λύσεων.
  • Εκπαίδευση Συμβουλευτικής στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής.
  • Εξειδίκευση στην Κλινική Ύπνωση - Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία  στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής.
  • Συστημικό Ψυχόδραμα στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής.
  • Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "Ύπνωση: Χαρακτηριστικά και Θεραπευτικές Εφαρμογές" στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). 
  • Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "Διαχείριση Χωρισμού - Διαζυγίου Γονέων"  στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). 
Ασκώ το λειτούργημα του Ψυχοθεραπευτή [Συμβουλευτική - Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία - NLP - Κλινική Ύπνωση - Αναδρομική Θεραπεία] από το 2018.

Κλείστε θέση για μια δωρεάν συνεδρία συμβουλευτικής και ελάτε να γνωριστούμε από κοντά!

Ελάτε να γνωριστούμε!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Μπαρουξή 4

Περιστέρι Τ.Κ. 121-36

Ελλάδα

E-MAIL
ΤΗΛΕΦΩΝΟ